Kuhmon Vihreiden syyskokouksessa asetettiin vuoden 2018 tavoitteiksi kuntavaaleissa esitellyn ohjelman edistäminen sekä kuntalaisten parempi osallistaminen päätöksentekoon. Kaupunginvaltuuston kokouspäivinä kahviloissa ja vastaavissa paikoissa pidettäviä avoimia keskustelutilaisuuksia järjestetään jatkossa säännöllisesti. Myös sosiaalisesta mediasta toivotaan kanavaa, jonka kautta poliittinen keskustelu Kuhmossa viriää.

Maakuntavaaleissa tavoitellaan kannatuksen suhteen jälleen uutta ennätystä ja erityisesti pyritään saamaan ainakin yksi vihreä maakuntavaltuutettu Kuhmosta. Ehdokkaita maakuntavaaleihin ryhdytään etsimään alkuvuodesta ja tavoitteena on saada vähintään saman verran ehdokkaita kuin kuntavaaleissa.

Ville Nyman jatkaa Kuhmon Vihreiden puheenjohtajana vuonna 2018. Lisäksi hallitukseen valittiin Päivi Haverinen, Pekka Huttu-Hiltunen, Kati Sarvela ja Marja-Stiina Suihko.